Merhaba dostlarım, ben de sizler gibi Türk oyuncular aramaktayım.
Eğer yardımlaşmak ve Türk oyuncuları ile birlikte oynamak isterseniz MajinTurkZ klanına gelebilirsiniz.
Beni oyunda eklemek isteyenler için adım Eko.
İyi günler
Merhaba dostlarım, ben de sizler gibi Türk oyuncular aramaktayım.
Eğer yardımlaşmak ve Türk oyuncuları ile birlikte oynamak isterseniz MajinTurkZ klanına gelebilirsiniz.
Beni oyunda eklemek isteyenler için adım Eko.
İyi günler
Bende geleyim mi
benide klana airmisiniz
bir haftadir oyniyorum level 4de geldim bile
Özelden mesaj olarak facebook linkimizi attım sana ona tıklayıp katılırsan oyun açılınca daha hızlı alabiliriz guilde burdan bazen kaçırabiliyoruz mesajları
*push* yakinda çeviri de hazır. DBO 'u turkce yapıyorum MajinTurkZ adina.
Turk Dragon Ball sevenleri insanlar varmiydi? Hay sictim bilmiordum ama simdi cok mutlu oldum. Birlikte belki oynariz bir gun. Hayirli aksamlar ve gurusmek uzere.
Avrupadan gelen bir turkum, ondan benim turk yazim okadar kutu. Lutfen bana google translate kullandigimi veya kandirici oldugumu soglemeyin.
Hemde tahmin edebiliceğinden fazla Türk oyuncu var ve animenin Türkçe altyazısını çıkaran arkadaş guildin asıl lideri
Hemde tahmin edebiliceğinden fazla Türk oyuncu var ve animenin Türkçe altyazısını çıkaran arkadaş guildin asıl lideri
Şuan Türk oyuncu sayısı nasıl? MajinTurkz ölmüş discorda ve facebooka baktım ama kimse post atmamış. Gelecek ay oyuna başlayacağım. Oynamak isteyen arkadaşlarla iletişim kuralım.
Şuan Türk oyuncu sayısı nasıl? MajinTurkz ölmüş discorda ve facebooka baktım ama kimse post atmamış. Gelecek ay oyuna başlayacağım. Oynamak isteyen arkadaşlarla iletişim kuralım.
Oyuna baslayan varmi? Bende oyundayim neredeyse hic Türk yok
Şu anda çoğunlukla İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve Korece konuşan oyuncularımız var! Anlaşmazlığa gelmek istiyorsanız, Türk oyuncu bulma şansınız da artabilir!
ben hala oynuyorum ve Türk oyuncu sayısı az da olsa var, hatta şu an artışta klanımızda mevcut oyun da adım "Eko" direk bana yazabilirsiniz yardımcı olurum
Şu anda çoğunlukla İngilizce, İspanyolca, Portekizce ve Korece konuşan oyuncularımız var! Anlaşmazlığa gelmek istiyorsanız, Türk oyuncu bulma şansınız da artabilir!
ben elimden geleni yapacağım ve mümkünse Türkçe patch de yapacağım
Teşekkür ederim arkadaşım, güncellemek için zaman bulmaya çalışacağım!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!