Raja, cuo sam se sa GM, ja sam vec pm, trebaju jos 4 da posalju pm, najbolje bi bilo da pm Aru i dobit cemo balkan chat.
Balkanski
-
-
pozz svima i ja sam tu igrao sam prije pa sam pauzirao ali sam opet tu
nemogu se prijavit na igru ispravan mi je pass ali nece da se loguje na character select
mogu i ja u guild hehehe
-
jel si skinuo novi client ?? btw dodji na discord https://discord.gg/tRzWqhQ
-
a primjetio sam da je do clienta posto se naziv rar faila promjenio evo stavio sam da se skida ponovo hvala za pomoc
-
Konacno open hahah
-
e ovako....
iako je guild napravljen u OB vec na pocetku doslo je do raspada zbog pojedinih igraca,koji su se pokusali "grebat" za iteme / gold / ili da ih neko vuce za sobom kroz citav game ... par dobrih igraca je napustilo bas zbog toga (pa i ja sam ) iako sam ostao leader "BALKAN"guilda ... u pre-open nick mi je bio "RikiSenpai" -tad smo imali extra guild istog nazima sa jako dobrim igracima...danas nakon dugog razmisljanja , odlucio sam da ozivim guild "BALKAN" ponovo ,stim da ce pravila biti jasna ,sto se tice ponasanja .. svi koji zele da se pridruze guild mogu da me pm na slj accounte "NamekianPrince " ili "NinjaRiki" ,svi su dobro dosli ... steta bi bilo da nemamo nas guild , pa da se vucamo po nekom kineskom,ili stranom guildu kad mozemo imati svoj !!
-
Sretno sa guildom. Zelim ti sve najbolje.
-
-
Ja sam Balkanac IG name Cedo
-
add cu te kad budes u igri CedoMissaky
-
Jel iko ziv ovdje..
-
jeste da da
-
Pozzz
dodajte me - Ryoichi. Imamo guild pa ko nije u nekom guildu,neka se javi da ga ubacimo.
Nas petoro iz Srbije je trenutno u guildu. -
Jel ima ko da inv u guild? Nikola1 add
-
Trenutno nema nijedan balkanski guild koliko znam ali mozda bude u buducnosti
-
Trenutno nema nijedan balkanski guild koliko znam ali mozda bude u buducnosti
Pa trenutno i vec nekoliko godina, Pride Warriors je jedini multi guild sa dosta balkanaca ovdje.
Sam balkanski guild nikad nece biti jak ali da se svi okupe unutar jednog guilda sa ostalim clanovima i da bude kao "balkanska grupa" to da.
-
Lepo je videti da postoji i balkanski deo ove zajednice.Nemam mogucnosti da poklanjam zenije ,ali ako je nekome potrebna pomoc u bilo cemu (pogotovu pocetnicima) ,slobodno mi se javite i videcu sta mogu da uradim.
ign: GodSerena (sm,60) .HotarubiOuji (crane,60) ,Grimoire (turtle,60)
Pozdrav
-
Pozdrav.Da li neko igraa?
-
Imal li nekoga
-
Pozdrav ?.U igri HamzaBOSSS
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!