Ba da facem..
Romani+Guild
-
-
bun man.. lasi aici link la pagina pe FB sau iti spunem noi fiecare ce si cum sa dai add?... alege variante.... ...
-
Salut la toata lumea !
-
Vreau ca , toata lumea sa-si zica numele de joc ,sa va recutez. Al meu este NoMeRcY
-
Danuts mi-este numele in joc, acum nu pot sa intru ca sunt doar 2 ch online si sunt ful,nu ma lasa sa intru
-
BicuSSJ este numele .. dar cum spune danuts sunt doar 2 ch si este lag mare ..
-
Mda , se pare ca acu sunt 2 canale ,dar o sa fie bagata inapoi 4 canale ,cine stie . Cand o sa pot intra iar ,in joc daca sunteti si voi online va recutez..
-
gata! haideti!
-
numele meu este Trules astept inv
-
OK, numa sa fi online ...
-
Cineva on? Bagati-ma si pe mine Numele este Ebial
-
NEATA .. :p ... o fi de la server sau nu, dar numai apar un guilda.. stiu ca se misca aiurea, dar de aceea nici nu am mai intrat (plus oboseala de la job), oricum... incerc sa mai fac si eu ceva lvl, dar se misca cu foarte mare lag si nu prea e ed jucat asa....
-
NEATA .. ... o fi de la server sau nu, dar numai apar un guilda.. stiu ca se misca aiurea, dar de aceea nici nu am mai intrat (plus oboseala de la job), oricum... incerc sa mai fac si eu ceva lvl, dar se misca cu foarte mare lag si nu prea e ed jucat asa....
Chatul e deconectat. Se pare ca dupa ce il rezolva o sa revina guilda si lista de prieteni...sper
-
Salut o sa te bag si pe tine .. numa sa fi on cadn o sa fiu si eu ..
-
numele meu e Plak
-
oricum merge sa intrati?, ca mie nu-mi merge niciun canal...
-
Cei care ati fost invitati in guild de mine ,acel guild nu o fost creat personal de mine si nu aveam toate functile .Asa ca am facut altu.. .Pentru invitati adugatima in contacte , la intra in joc o sa va bag pe toti care ma-ti contactat , sau scrieti aici pe forum..
AllYou--- -
sal, XxPainxX numele meu,incantat sa vad romani in jocul asta lol
-
Salut , si eu suntem destui ,pacat ca mult nus on . dar suntem destui ,intro zi poate o sa fim toti on ,Iti zic sincer eu stiu mai bine de 10 persoane care joaca jocu asta .Pacat ca numa cativa sunt on in fiecare zi..
-
Si e Off sau ceva de genul... de aceea nu am mai facut eu lvv.. disconnect man... this suck an i know that is another man that is working on conectivity, not Daneos.. the other guy should have solved this problem by now... mda... aiurea... relog sa donez Zeni pt guilda
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!