SI eu vreau in guild, add Bestwarrior
Romani+Guild
-
-
sigur te bag
-
Hey lume ,acu ca ud is bagate ,Haideti sa ne adunam sa facem un ud impreuna ..Zicem cand ,doritori sunt ...
-
Si eu vreau sa intru intr-o guilda de romani.
IGN - Ashman -
Buna idee natanel!
Am creeat un grup pe facebook unde vom putea tine legatura mai strans intre noi si unde putem discuta despre joc : https://www.facebook.com/groups/DBOGlobalRomania/ -
E timpul sa ne adunam fratilor.
-
Dap e timpu ,ar trebui ca toti sa intrati pe grupu de pe facebook facut de danuts ,,
-
Si de asemeni voi face o alta guilda cu un nume mai simplu si mai "romanesc", sa poata sari in ochi romanilor noi de pe server, sa nu mai stea nedumeriti sa intrebe daca suntem sau nu romani
-
Ok man poti sa faci ,si iti voi da toate contactele ca sa le ai si ,tu mi-ar placea daca mi-ai dat mr .
-
Uite aici o lista numa cu romani :
Kona
Strom
SpirySan
BicuSSJ
XxPainxX
BladeKinghtt
Tezaur
BestWarrior
Ashman -
Care sunteti on Romani pm me .AllYou este numele meu adugati si va dau add .
-
Hello mai este cineva on !!!!!
-
salut eu mai intru cam 1-2 h în cursu săptămâni si mai mult în weekend,același nume ca si pe forum dacă vrei să mă adaugi
-
Mersi pentru anut ,altcineva ,am observat ca parca romani au disparut in acest joc , inainte de beta erau foarte multi on , ma asteptam la beta sa ne aduna si chiar mai multi dar contrariu nu este asa cum credeam .
-
ROMANI ON SUNT , SCRIETI DACA SUNTETI OAMENI BUNI ..
-
Buna , cati romani joaca acest joc ? Eu mai joc dar nu am cu cine , sa imi spuneti care doreste sa joace cu mine!
-
Hey deocamdata numa eu ,adica mas juca daca as avea am jucat la un momendat singur o perioada de timp dar no..
numele tau spunemi din joc.. -
JohnnyHaghy , pe care joc momentan din cand in cand .
Dar mai am si DelicatMagic , Green3 si RakuzanS , poti sa ma adaugi pe skype daca vrei si jucam , JohnnyL e numele . -
Care mai ajunge pe aici sa imi lase un pm, sa va dau invitatie pe un server de discord, asa o sa ne gasim mai repede si avem chat, muzica etc.
-
ROMANI ON SUNT , SCRIETI DACA SUNTETI OAMENI BUNI ..
Dude, eu mai sunt rar, in ultima vreme am tot pierdut vremea pe DBZ XV2..... iar aici pe DBOG am lvl 42 sau 43, oricum astept sa incep cu nou caracter oficial si sa nu vina cei de la Namco sa spuna ca nu are nimeni voie sa scoata alt joc DBZ in afara de ei...
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!