Na aš nežinau kaip kiti, bet aš iš pradžių žaisiu South America kol bus paleistas EU.. Po to pereisiu į EU. Tikiuosi jus visus sutikti ir prisidėti jus į party! Ir dar klausimas.. DBOG Ts yra ar ne?
Lithuanian players
-
-
Dar yra lietuviu ar jau nebeturit vilties??? Jei kazkas dar yra ir nesakaito naujenu tj siais metais game bus isleistas nornaliai jau..
-
aš tai dar viltį turiu
-
Mldc.
Siais metais mazdaug vasara open beta bus -
Nejuokaukit... dar ~2 mėn ir turėtu išeiti tas dbo be jokių open beta, nes kiek žinau tokiu nebedaro. Taigi sakė keleta smulkmenu ir dungeonai beliko nemanau, kad tiek ilgai dar kurs. Beto žadėjo metu pradžioj išleist.
-
Tu zinai kas yra open beta??
-
Sveiki, gal dar lankosi čia kas ir kaip manot, ilgai dar lauksim?:D
-
Neilgai.. Dar keli menesiai..
-
nemažai laiko praėjo, viskas vyksta labai lėtai, tikėtis dar kažko?xd
-
Mazai jau liko.. Iki rudenio bus
nemažai laiko praėjo, viskas vyksta labai lėtai, tikėtis dar kažko?xd
-
bandet kazkas jau zaist ? Man yra problema,krc net neina pajungt zaidimo,kad prisijunkt.Rase.kad reik per dbo.exe junkti,bet pas mane folderi yra tik launcher ir tai tas nk nereaguoja.Kaip pajungt >?
-
Sveiki, gal yra koks Lietuvių chat? Skype mano: k.karnatka
-
sveikas tau cia teko zaisti?
-
beja vakar visur ieskojau serveriu , neradau bet radau offciliai puspalpi tai paciam puslapi raso kad nuo 2013 tipo uzdaro serverius visam laikui , nezinau bet tai gali buti tiesa, aisku kiek yra zmoniu tikinciu kad dar pasirodys sis zaidimas bet as manau nebera jokiu vilciu kad jis vel bus ONline
-
o del kurimu nemanau kad jie kure kaska visi admin po 20 metu abejoju kad jie kaska sudaro , offcial puslapi rase KAD UZDARYTAS VISAM LAIKIU. PATIS KUREJAI PASAKE KAD VISI TEKEJAI UZDARYTAS IR NIEKO NEKURE NES VISKAS SITAM GEIMUI TIK KUREJAI GALI NAUJINTI IR VISA KITA O JIS UZDARYTAS IS OFFCIAL. JAI OFFCIAL ATSYDARYS NORS NE ATSIDARIS, TAI BUS TIK OFFCIAL O NE CIA ,
-
Čia ne, čia bus kaip privatas, pačiu perdarytas, išvertas pilnai į anglų kalba ir t.t. Kadangi visi officialūs serveriai uždaryti tai čia vienintelis projektas kuris bando prikelti žaidimą, o kad jiems pavyks tai 100%. Nes jau dabar isigyjus founder pack galima lošti.
-
na taip bet iki 2016 05 30 ir viskas
-
pats ilgai losi dbo ar tik nesenei?
-
Lošiau biški taiwano serveryje. daugiau dar ne, tai kad galima isigyti tik iki 30 dienos. o lošti galėsi visada.
-
bet sake kaskada eis free to play
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!