Nie wiem, mnie nie ma
Posts by zapeq
-
-
o_O
hi ho
-
"Jun 20th 2017" może być troszku po czasie
-
-
It works, thx
-
You can download it. It just takes 5 hours. It should work.
I don't think 5 hours is gonna work.
-
-
-
-
-
nah, not dead.
prove it. Or at least prove that PL <Project leader> cares about... dead 4 me.
-
d.E.a.D.
sad
-
You have an example here: 2.0 Login problem caused by too long password
They don't give a shit about us
-
It should also be added that if the previous password had more than 12 characters, you may receive an error message about the wrong password.
I'm still waiting for a response (ticket).
Regards.
-
Powodzenia
Może się jeszcze kiedyś spotkamy, zdrówko
-
Pisałem, że niepraktyczne
A sprzęt to inna bajka. Odpal sobie na sprzęcie nawet i za 20k Fife2008 i zobacz jak super sprzęt bawi się starą grą
Nie znam się na tym i nie będę się wygłupiał pisząc jakieś pseudo techniczne wywody ale jakieś tam stare silniki graficzne etc nie są już tak fajnie obsługiwane przez nowy sprzęt. Może i tu jest podobnie...
-
Rozwiązanie jest ale bardzo niepraktyczne. Albo downgrade windowsa albo dwa systemy. Ale żeby dla jednej gry się tak cackać...? ;] Pzdr.
-
Just download, unpack, install... 2,6 gb, ~20 min, You should do it earlier instead of wasting your time here looking for a solution
HF
-
ja miałem podobnie podczas zmiany hasła na istniejącym już koncie. Co się okazało, czerwony napis "password too short" odwracał moją uwagę od "Your password has been updated" - napis małymi szarymi literkami. Przyjrzyj się dobrze, może i tu jest taka sama sytuacja.
-
Kolejna polska gildia z powodu "negatywnych emocji" się rozpadła... Szkoda. Trzymam kciuki za coś lepszego