Hello. I have dogis for sell. Contact ingame - MamCieNaAoE or MamCieNaHitsa
Posts by Wariat
-
-
As a title says, i will trade my Saiyaman dogi for Future Trunks. Pm me or give your nick below. Be at game wt 7-8 pm. My nick: MamCieNaAoE.
-
Hello. I have a problem. Every 10 - 20sec my game freeze for 1 sec.Screen lags and game speed up for reduce the difference. Its a little piss me off so anyone have any idea what to do??
-
Moim zdaniem Yogan, najlepiej jakby wgl dziewczyna nie nosila majtek
-
Ja i ty? Czemu nie :3 xD
-
Dejsu, Yogan i Francuz sa dla siebie stworzeni, tego juz nie unikna, a co oni z tym zrobia to ich sprawa xD
-
hmm ja tam was nie rozkminiam
-
-
A wracajac do tego to dlaczego piszesz, zeby nabic sobie posty:D? No a co mozna robic
Czekamy na gre to i piszemy bo sie nudzimy.
-
Jak mozna grac w LoLa xD
-
Bo 1 sie zapelnil to trzeba 2 napelnic
POLSKA
-
-
not one time i give up on 50-55 lvl
Increase exp rate on this stage if u can. I (and rest of people like me) will be grateful
-
Ehh te kobiety, zamiast napisać wprost to musi się wywyższyć swoją wiedzą chociaż tutaj nie wyszło
-
O czym teraz piszecie? bo trochu nie ogarniam, spat albo szczepan jak mozecie to wytlumaczcie
-
Ta gra naprawde nie ma sensu nawet odrobinki ;D
-
Niebo:
pustoZiemia:
Nady93 6 - bo sie nie odzywa na forum
Daneos 4
Francuz 3Piekło:
pusto -
Do nauki nieuku
-
Wszędzie gadają o bzdetach bo nie się nudzą tak samo jak my, ile można grać w tego CS'a przykładowo (chociaż gram od 2005r :D). Przydałoby się aby szybko uporali się z tym serwerem i daliby ludziom pograć no ale cóż nie chcę gdy będę oddawał questa to wyjebie mnie pod txt
-
Dokladnie ranking pvp, ranking PvE (najwiecej dungeonow zrobionych cos takiego) itp
Do reszty sie dostosujemy (bo wyjscia nie bedzie) Pamietac. Jebac Kebabow