Witam serdecznie wszystkich polskich graczy W tym temacie proszę o opinie na temat alfa testów.
Można pochwalić się kto dostał lub nie dostał "alpha key" No i oczywiście jak testy ruszą co sądzicie o grze od środka ale tutaj to już bardziej liczymy na opinie osób które dostaną key'a
Pododzenia wszystkim ;D
Alpha Test
-
-
Ja jestem tylko zdzwiony ze osoby ktory w zyciu nie graly w ta gre, dostaly konta ( key alpha ), z racji tego ze sa hiszpanami czy z innych koloni hiszpani. Co oni moga wiedziec o tej grze.
-
No właśnie. Powinni dawać tym co grali na oficjalnym serwie i potrafią to udowodnic np: screen czy coś.
-
jeśli to potwierdzone info to szkoda, skoro matactwa są już na początku, to co będzie później?
-
Ja osobiście nie mam doświadczenia w jeśli chodzi do DBO nie miałem przyjemności w to wsześniej grać. Ale mam dużo doświadczenia jeśli chodzi o inne tego typu klimatu gry mmorpg 3d więc z pewnością mogę powiedzieć więcej niz jakiś tam koleś który dostał key bo znajomy mu dał... Szkoda
-
jeżeli chodzi o testy to tak na zdrowy rozum przydałoby się wybrać takich ludzi którzy mają wiedzę na temat gry wiedzą co i jak przetestować gdzie jakieś bugi mogą być itp. wybieranie ludzi tak jak to robi daneos jest bez sensu 75% wybranych będzie się ganiało po mapach lub napierdalało cały dzień duele nie wnosząc tym samym nic do alphy jeżeli chodzi o testowanie
-
A powiedzcie mi dostał już ktoś maila z keyem?? Bo nie wiem czy ja nie dostałem czy nie wysyłali maili z kodami?? Bo nawet nie wiadomo komu wysyłają te klucze więc raczej lipa będzie.
-
Mowili ze za kilka dni wysla wiec niekoniecznie musialy juz zostac rozeslane.
-
-
Ja mam klucz z poprzedniego rozdania, jestem ciekaw czy bedzie działał.
Nie rozumiem ich postępowania w wyborze testerów, jak dla mnie robią to źle. Powinna być to mniejsza grupa osób, do tego doświadczonych i nie takich co mają hype na gre i będą tylko expic jak już testy się zaczną.
Może po prostu to jest metoda na przyciągnięcie ludzi do siebie.
Zobaczymy jak to wyjdzie w praktyce, czy alpha wystartuje planowo 20.04, czy bedzie tak jak ostatnio... -
Pozostaje nam czekać i liczyć że sie trafi key jak ślepej kurze ziarno
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!