Ha jol emlekszek az agro az az amikor Harcolsz mob/bossal az agro mutatja mennyire aggrasszivan tamad, ha partyba vagy akkor egy csapat tagra (tank aki sok serulest elvisel) szoktak agro-zni a bosst.
Hungarian players
-
-
Ok, Köszönöm!
-
Sziasztok!
Alakul már a fordítás. Sikerült megcsinálnom, hogy a flash fájlokat is tudom szerkeszteni.Szép lassan minden le lesz fordítva. Addig is egy pár kép.
U.I.: a többi szöveg szándékosan nem magyar a képen, mert csak a flasheket próbáltam ki, de amúgy már majdnem minden magyar, csak a küldetések hiányoznak.
Üdv. -
Sziasztok játszik még valaki? Én új vagyok a játékban
-
Ha elindul az OpenBeta akkor igen. én fogok, és biztos vagyok benne hogy még egy jó pár magyar is visszatér.
-
Az jó örülök neki
-
Sziasztok!
Nemrég keztem el újra játszani és most vagyok lvl. 30. Elkeztem a Karin tornyos küldetést de amikor fel akarok menni a toronyba a földön lévő NPC kapuőr nem visz fel. Ha valaki már találkozott ilyen hibával és sikerült megoldania megköszönném a segítségét.
-
Sziasztok! Valaki tudna segiteni? Hanyas szinttol lesz felnott a karakter es hanyas szinttol lehet repulni? Tudom nem nagy kerdesek csak erdekelne!
-
Üdv mindenkinek.
Magyar klánok után érdeklődnék a szerveren.
Szívesen csatlakoznék valamelyikhez, de csak olyanokat veszek komolyan, ahol érett felfogású emberek játszanak.
Én egy régi motoros vagyok (a koromat értve
), játszottam a régi Tajvani szerveren is és itt is elég régóta fent vagyok, de eddig csak egyedül toltam.
Most értem el oda, hogy a releváns content-hez csapatra lenne szükségem.
20 éve imádom a DB világát, és jó lenne egy normális társaság tagjaként tolni ezt a csodálatos játékot olyan emberekkel, akik segítenek megérteni olyan aspektusát is a game-nek, amit esetleg nem értek (szigorúan non-payer player vagyok).
Vettem fel pár magyar nevű játékost friend listre in-game, de én lepődtem meg, hogy milyen bunkó módon viselkednek a játékban. Az ilyen embereket kerülöm. Csakis értelmes, érett emberek társaságát keresem.
Üdv a szerver magyar közösségének.
-
Sziasztok! Valaki tudna segiteni? Hanyas szinttol lesz felnott a karakter es hanyas szinttol lehet repulni? Tudom nem nagy kerdesek csak erdekelne!
Szia,
30-as szinttől lehet mindkettőt megcsinálni. Előbb a felnőtté válást és a master classt kell kipipálni, majd a repülést.
Azonban a repülés több questline-ból áll. Már korábban elkezdődik, csak a 30-as szintnél ér véget.
Link a felnőtt quest leírásához:
http://www.dbocom.com/forum/showthread.php?t=6339
Link a teljes flight questchain leírásához:
Remélem ez segít.
-
Na szép napot , van még valaki fent a gamben ?
-
jah én elég aktív vagyok mostanában
-
Sziasztok!
Tegnap kezdtem a játékot. Régen 3 évet nyomtam.
DaimoPiccolo és Nitrox2 a karaktereim nevei.
-
Megy a 2.0? Vagy még várni kell hozzá
Vagy addig marad a Kakarot
-
hali, van most aktív magyar klán a szerón?:)
-
Sziasztok. Tud valaki segíteni abban hogy miért nem enged belépni a játék?
-
Sziasztok. Tud valaki segíteni abban hogy miért nem enged belépni a játék?
Sziasztok, megpróbálok segíteni. Meg tudnád mutatni, hogy milyen hibát kapsz?
-
Sziasztok.
Úgy 2-3 éve regisztráltam ide a DBOG-ra és anno nagyon hamar abba is hagytam. Nem rég kezdtem újra és mivel meg maradt a régi 20as karim fel is fejlődtem 40ig... Nem vagyok túl jó játékos, pedig sok mmoval játszottam már és a Dragon Ball az egyik kedvenc Anime sorozatom. Viszont folyamatosan fejlődök és tanulok a hibáimból. Én nem értek úgy más nyelven, így a telefon és a google fordító segít, hogy más nyelvű emberekkel kommunikáljak Angolul. Persze ez nem egy gyors folyamat.
Igyekszem a legjobb és legprofibb hardcore játékossá válni. Éppen ezért lassan kitanulom szépen az Angol nyelvet is.
Sok sikert kívánok a játékhoz minden kedves új és régi Magyar játékosnak. És ha kezdő vagy, akkor ne add fel, mert a közösség elég rendes. Egy kinai sráccal már össze is haverkodtam. Kitartást és jó játékot kívánok mindenkinek.
Tisztelettel - Egy névtelen Magyar játékos!
-
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!