Acest topic este special pentru romani care joaca dbog,aici putem discuta si noi in limba noastra ,cred ca trebuie sa avem si noi un topic ,pentru ca sunt sigur ca sunt destiu .Am mai facut si acest topic si pentru anume motiv ,Daca vedeti la titlu mai este si guild,adica vrem sa facem gilda noastra.Asa care sunt romani sa scrie in acest topic si sa fim alturi toti .
Romani+Guild
-
-
Salut, dar se pare ca nu prea sunt romani pe aici... pacat, oricum vad Natanel ca ai rank de Martial Artist.. bv bv, sa inteleg ca esti mai in tema cu jocul. E bine de stiut pentru ca s-ar putea sa iti adresez cateva intrebari uneori .....
App.. daca e vro Guilda ceva, sa imi dai si mie add, in game character name "SpirySan" .... ne vedem in joc. -
Stiu ce zici nu prea is ,suntem putini ,si multi nu joaca acu din cauza ,In perioda apariti open beta ,toate conturile vor fi sterse sau ceva de genu, in guildu in care la-m facut cu roman suntem 5 toti, adica numa romani suntem , dar de cand am auzit ce am zis ma sus ,nimeni nu o mai intrat ,asa ca nici eu nu prea am fost activ .../ Ma bucur ca esti in cautare ca mine de romani ,bv respect asta ....
-
eu zic ca suntem destui +important e sa aducem persoane noi
-
Mda din cate stiu eu nu prea suntem si multi nu prea participa ...
-
Mda din cate stiu eu nu prea suntem si multi nu prea participa ...
hey man.. te-am rugat sa dai invite... ti-am dat add la primul character pe care l-ai scris acolo si nu te vad online..... bine, momentan toate channel-urile sunt offline, dar totusi.... astept inv in joc
-
Man eu am intrat imd ce am vazut postarea ,ca sa te invit trebuie sa fim amndoi on si in pluss trebuie sa ne intalnim si in joc ca sa-ti dau ad la guild..
-
Man eu am intrat imd ce am vazut postarea ,ca sa te invit trebuie sa fim amndoi on si in pluss trebuie sa ne intalnim si in joc ca sa-ti dau ad la guild..
Stiu ca tre sa fim amandoi on... nah.. L-V sunt pe la job, iar in week-end de obicei dimineata, in rest plec pe bicla cat e cald afara :)) ... nah, poate in week-end asta, duminica dimineata ne vedem online
-
Yo vad ca sunt si ceva romani pe aici
-
Mda , sunt sunt , sa mai fiu inca atata ar fi cel mai bine. si mai ales acu ca fac actualizari...
-
Ma bucur ca ati mai gasit si alti romani, se pare ca multi dintre noi nu stiu insa am facut o conferinta (chat) pentru romani, o sa va adaug pe cei noi cat de curand, sper doar sa ramanem uniti in continuare, daca aveti intrebari despre joc ma puteti conctacta.
-
OOOOO !!!
deja putem sa facem armata de SSJ ! :))))) -
eu mai am si un frate si un prieten care joaca Dbog dar o sa jucam tryhard doar dupa ce se deschide open beta
-
OK da iti zic ceva beta no sa fie deschi anu asta ...
Eu o sa joc hard dupa update cel mare .. asa ca nui bai ... Numa la anu cred ca o sa baga beta .. -
dc sa joci hard ? adica oricum se reseteaza caracterele and so on ...
-
Salut! E destul de plictisitor singur sa joci, si de gasit nu prea gasesti romani in joc. aveti vre-un guild facut?
-
hai ca jucam si eu linistit, mi s-a blocat intr-un TLQ si cand sa ma reloghez sunt canalele blocate.. pana mea.. inainte era "Channel 00, 01 , 02 si 03" ... ce s-a intamplat cu ultimul?...
oricum.. eu sunt prin Guilda de Romani.. cu Spiritmaster de Level 33, vroiam sa fac si Adult Quest dupa astea mici de lvl 4, 14 si 19.... off, asta e... asteptam sa mai merarga serverele nitel... nu de alta, dar multi s-au intors sa joace acum cu update-ul -
Te , inteleg acu ma bag si eu daca pot ..
-
Mda , Chestia este ca acu nici nu am cum sa mai intru din cate vad , ce porcarie ..
-
Eu am reusit sa fac astazi toate questurile de skiluri si sa fac de la 20-23...dar mi se blocheaza cateodata atunci cand vorbesc cu npc-urile si nu merge sa folosesc ticketele de +12 pe iteme.
Nu vrei sa facem un grup pe facebook sa putem discuta toti mai usor si sa putem vedea noutatile mai repede decat pe forum? -
The last reply was more than 365 days ago, this thread is most likely obsolete. It is recommended to create a new thread instead.
Participate now!
Don’t have an account yet? Register yourself now and be a part of our community!